Vinyl Stickers


Vinyl stickers zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende ontwerpen en afmetingen, bijna alle designs zijn mogelijk om te printen op vinylstickers. Deze stickers zijn uitstekend te gebruiken om het logo of de naam van je merk op te drukken. Goede communicatie door middel van kwalitatief hoogwaardige stickers die bijna overal goed op zijn te bevestigen.

Wat zijn vinyl stickers?

Vinyl stickers bestaan uit pvc folie waarop een lijmlaag is aangebracht en een afdekvel om de lijmlaag af te dekken. De afdeklaag heeft een silicone laagje waar de lijm niet op hecht zodat deze gemakkelijk te verwijderen is. Vinyl stickers zijn kwalitatief hoogwaardig en zijn tegen diverse invloeden van buitenaf beschermd, denk hierbij aan zonlicht en spatwater. Vinyl stickers hechten goed op veel verschillende ondergronden, zoals plastic, glas, wanden en metaal.

Vinyl stickers

Voordelen van vinyl stickers:

  • Direct te bestellen
  • In bijna alle denkbare kleuren te verkrijgen
  • Geschikt voor binnen- en buitengebruik
  • Beschikbaar in iedere vorm of formaat

Ideeën voor vinylstickers

De ideeën voor vinylstickers zijn eindeloos. Jouw logo of het bedrijfsmotto op een groot sticker laten drukken die je vervolgens op veel verschillende plaatsen kunt aanbrengen. Denk hierbij aan het beplakken van verpakkingsmateriaal waardoor men meteen ziet dat heb bij jouw merk hoort. Natuurlijk kun je de stickers ook binnen je bedrijf gebruiken, bijvoorbeeld om schappen aan te kleden. Maar ook zijn de stickers multifunctioneel om particulier te gebruiken. De stickers kunnen ook prima op je auto, scooter of motor aangebracht worden om jouw personal touch aan het voertuig te geven. Je kunt het zo gek niet bedenken, maar alles is mogelijk met vinyl stickers. Je kunt ze geheel naar eigen smaak en stijl laten maken en zo jouw unieke sticker ontwerpen.

Vinyl sticker idee

Waar kan De Signers u mee helpen?

Naast het maken van vinyl stickers kunt u bij De Signers terecht voor verschillende andere visuele communicatiemiddelen. Wilt u uw bekendheid graag vergroten? Dan bent u bij De Signers zeker aan het juiste adres. Wij kunnen u bij de volgende punten van dienst zijn:

 

Aandacht

Het is belangrijk dat u de juiste aandacht richting uw organisatie krijgt. Met de communicatiemiddelen van De Signers kunt u ervoor zorgen dat uw organisatie altijd op de juiste manier gepresenteerd zal worden.

 

Herkenbaarheid

Vindt u de bekendheid van uw bedrijf ook zo belangrijk? Dan is het noodzakelijk om eerst aan de herkenbaarheid van uw bedrijf te optimaliseren. Geef uw herkenbaarheid een boost met de visuele communicatiemiddelen van De Signers!

 

Uitstraling

Uw uitstraling naar de massa is een van de belangrijke factoren die bepalend is voor uw imago. Met de communicatiemiddelen van De Signers creëert u ten alle tijden het de juiste sfeer bij de desbetreffende doelgroep.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming?

U kunt het formulier aan de rechterzijde van deze pagina invullen of u stuurt een mail naar info@de-signers.nl. Uiteraard bent u altijd welkom om bij ons langs te rijden en uw wensen met ons door te nemen en op papier te zetten, de koffie staat (al bijna) klaar.

Neem contact op voor vragen

[contact-form-7 404 "Not Found"]