Stretchframe


Wil jij je peesdoeken vaak verwisselen vanwege nieuwe acties of promoties? Dan is een stretchframe de perfecte manier om jouw peesdoeken te verwisselen in een handomdraai. Gemakkelijk en snel en ook nog eens licht in gewicht. Een strechtframe wordt op verschillende manieren toegepast. Zo kun je het bijvoorbeeld gebruiken als een wandframe of plafondframe.

Oneindige formaten

Het maakt niet uit hoe groot je jouw reclame-uiting op doek wilt, niks is ons te gek. Wij bieden jou een groot assortiment aan verschillende formaten frames. Laat je informeren welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Waarom je een stretchframe nodig hebt

Wil je een frame hebben waardoor jouw reclame uiting extra opvalt? Dan is de stretchframe perfect voor jou. Een stretchframe is voorzien van Dekostof en wordt full color geprint, wat veel detail en diepte geeft aan de opdruk. Daarnaast kan hij op verschillende manieren toegepast worden. Zo kan hij gebruikt worden als wandframe, vrijstaand frame of plafondframe.

Stretchframe

Voordelen van een stretchframe

Hieronder volgt een overzicht van de voordelen van stretchframes:

  • De frames zijn eenvoudig in elkaar te zetten.
  • De doeken zijn snel wisselbaar.
  • Verkrijgbaar in 19mm.
  • Leverbaar met diverse accessoires voor wand- of plafondbevestiging of voor het gebruik van vrijstaande frames.
  • Op aanvraag verkrijgbaar met LED-verlichting of akoestisch materiaal.
  • Leverbaar in standaard aluminium kleur óf in zwart aluminium

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming?

U kunt het formulier aan de rechterzijde van deze pagina invullen of u stuurt een mail naar info@de-signers.nl. Uiteraard bent u altijd welkom om bij ons langs te rijden en uw wensen met ons door te nemen en op papier te zetten, de koffie staat (al bijna) klaar.

Neem contact op voor vragen