Spandoekframe


De perfecte omlijsting voor ieder spandoek die zowel voor binnen- als buitenreclame bestemd is. Aan te passen aan ieder formaat spandoek. Met een spandoekframe heb je de uitstekend manier gevonden om jouw spandoek op de juiste manier te presenteren.

Waarom u een spandoekframe nodig heeft

U heeft uw spandoek laten bedrukken, maar nu heeft u nog een omlijsting nodig. Een spandoekframe is daar de perfecte oplossing voor. U kunt de keuze maken uit twee doeksoorten voor dit frame, een spandoek van Meshdoek of Banner

Blind spandoekframe

Een blind spandoekframe is een unieke vorm van spandoekframe, die er voor zorgt dat het doek zich bevindt over het gehele frame van de spandoek waardoor het een afgewerkte en moderne uitstraling geeft. In tegenstelling tot andere spandoekframes worden de industriële aluminium buizen geheel weggewerkt, zodat er alleen voor uw reclamebord.

Spandoekframe

De mogelijkheden van spandoekframes

Het spandoekframe zelf is een stalen displaysysteem waar je spandoeken in kunt hangen. Doordat het frame uit losse onderdelen bestaat is het aan te passen naar het formaat dat je zelf wilt. Je spandoek past dus te allen tijde in de omlijsting. De mogelijkheden zijn eindeloos. Spandoeken zagen er nog nooit zo strak uit en doeken verwisselen was nog nooit zo eenvoudig. Met deze aluminium slimframes geef jij jouw boodschap kracht en krijgt het een uitstraling die gegarandeerd indruk maakt.

De voordelen van spandoekframes

Hieronder volgen de voordelen van de spandoekframes

  • Leverbaar in vrijwel ieder formaat
  • Spandoekframes zijn van hoge kwaliteit en gaan lang mee
  • Licht van gewicht en dus gemakkelijk te verplaatsen
  • Onderhoudsvrij
  • Een duurzaam alternatief voor jarenlang gebruik
  • Eenvoudige montage
  • Geeft je de mogelijkheid om je spandoek perfect te presenteren

Een Spandoekframe kopen?

Bij De-Signers koopt u een spandoekframe gemakkelijk, voordelig en snel. Wij zetten u in de schijnwerpers met de juiste verhouding tussen herkenbaarheid, uitstraling en aandacht. Heeft u vragen over onze spandoekframes of heeft u een andere vraag, neemt u dan gerust contact met ons op via e-mail: info@de-signers.nl of telefonisch op het nummer 0182 76 90 72. Ons team staat klaar voor uw vragen en helpt u graag verder.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming?

U kunt het formulier aan de rechterzijde van deze pagina invullen of u stuurt een mail naar info@de-signers.nl. Uiteraard bent u altijd welkom om bij ons langs te rijden en uw wensen met ons door te nemen en op papier te zetten, de koffie staat (al bijna) klaar.

Neem contact op voor vragen

[contact-form-7 404 "Not Found"]