Spandoek Maken


Spandoeken zijn de perfecte manier om de aandacht te trekken van voorbijgangers. Doordat een spandoek een groot oppervlakte kan bedekken zal uw reclame uiting zeker opvallen. Daarom worden spandoeken ook vaak ingezet als een vorm van gevelreclame. De Signers biedt u verschillende formaten spandoeken van hoogwaardige kwaliteit, met bijbehorende spandoekframes.

Waarom een spandoek maken?

Wilt u uw boodschap of aanbieding op een opvallende manier communiceren? Dit kan met een spandoek. Een spandoek maken kan geheel naar eigen smaak. Zo zijn er verschillende afmetingen en worden alle spandoeken full colour geprint. Wilt u spandoeken laten maken? Aarzel dan vooral niet om contact met ons op te nemen!

Spandoekframe

Soorten spandoeken

U kunt bij De-signers kunnen wij verschillende spandoeken maken die stuk voor stuk uniek zullen zijn naar uw eigen wens. De Signers biedt u allerlei verschillende varianten en maten spandoeken, voor uiteenlopende toepassingen, met bijbehorende spandoekframes. U kunt uw spandoeken al laten maken vanaf €14,75 per m2.

De verschillende soorten materialen

Kies uit 5 verschillende materialen, afhankelijk van de locatie waar het doek komt te hangen:

  • ProPES outdoor: Lichtgewicht textieldoek van 100% polyester met een hoge kleurintensiteit en lange levensduur.
  • PVC Basic: Banner 510 is onze alleskunner! Robuust PVC-doek van 510 gr./m2. Voor indoor- en outdoorgebruik en een maximale printbreedte van 500 cm.
  • Dubbelzijdig bedrukt: Wil je een spandoek dubbelzijdig bedrukken, dan kies je dit PVC-doek van 610 gr./m2. De maximale printbreedte is 320 cm.
  • PVC
  • Luchtdoorlatend Meshdoek: Een licht- en luchtdoorlatend PVC-doek van 270 gr./m2 met een gaasachtige structuur. Luchtdoorlatend Mesh is zowel indoor als outdoor toe te passen en beschikt over een maximale printbreedte van 500 cm.

Waar kan De Signers u mee helpen?

De Signers is al vanf 2008 bezig met alles realiseren op het gebied van visuele communicatie. Bent u geïnteresseerd in alles om uw bekendheid te vergroten? Dan bent u bij De Signers zeker aan het juiste adres! Wij kunnen u van dienst zijn bij de volgende punten:

 

Aandacht

Dit is een heel belangrijk aandachtspunt. Zorg ervoor dat jij met klasse, stijl en vooral veel professionaliteit naar buiten treed. Laat een spandoek bij De Signers maken om dit te realiseren.

 

Herkenbaarheid

Een van de belangrijkste factoren is herkenbaarheid. Vergroot uw herkenbaarheid met de communicatiemiddelen van De Signers. Uw herkenbaarheid is onze taak!

 

Uitstraling

De juiste uitstraling naar uw doelgroep toe hebben is erg belangrijk voor het creëren van het juiste imago. Laat De Signers u ervoor zorgen dat u altijd de juiste sfeer bij uw doelgroep creëert.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming?

U kunt het formulier aan de rechterzijde van deze pagina invullen of u stuurt een mail naar info@de-signers.nl. Uiteraard bent u altijd welkom om bij ons langs te rijden en uw wensen met ons door te nemen en op papier te zetten, de koffie staat (al bijna) klaar.

Neem contact op voor vragen