Slim Frame


Uw reclame uiting op een onderscheidende manier tonen die een indruk achterlaat in elke ruimte? Dit kan met de Slim Frame. Deze hoge kwaliteits frame geeft een luxe uitstraling aan uw reclame uiting. Dit flexibele en snel verwisselbare display systeem heeft oneindige opties als het gaat om lengte, breedte en hoogte.

Waarom u een slimframe nodig heeft

Snel, gemakkelijk en efficiënt? Dan is de Slim Frame de frame die bij u past. Het slim aluminium displaysysteem is perfect voor textielprints en indoor visuals. Naast deze eigenschappen beschikt het Slim Frame over een luxe uitstraling en kunt u hem zowel enkelzijdig of dubbelzijdig gebruiken. Recht of gebogen? Ook dit kan dankzij de onbeperkte mogelijkheden van de vrijstaande slimframes. Daarnaast is elke optie mogelijk qua lengte, breedte en hoogte.

De mogelijkheden van slimframes

Het slimframe kent vele benamingen en wordt ook wel matrixframe, aluframe of textielframe genoemd. Het frame zelf is een slim aluminium displaysysteem voor textielprints en indoor visuals met een opvallende en verbluffende uitstraling die zeker de aandacht trekt. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zowel enkelzijdige- als dubbelzijdige doeken kunnen moeiteloos gepresenteerd worden en je hebt ook de keuze met of zonder LED-verlichting. Spandoeken zagen er nog nooit zo strak uit en doeken verwisselen was nog nooit zo eenvoudig. Met deze aluminium slimframes geef jij jouw boodschap kracht en krijgt elke ruimte een uitstraling die gegarandeerd indruk maakt.

De voordelen van slimframes

Hieronder volgen de voordelen van de slimframes

  • Leverbaar in vrijwel ieder formaat
  • Slimframes zijn van hoge kwaliteit en gaan lang mee
  • Licht van gewicht en dus gemakkelijk te verplaatsen
  • Onderhoudsvrij
  • Een duurzaam alternatief voor jarenlang gebruik
  • Alleen met een uitneemlip los te maken
  • Eenvoudige montage
  • Geeft je de mogelijkheid om snel visuals te wisselen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming?

U kunt het formulier aan de rechterzijde van deze pagina invullen of u stuurt een mail naar info@de-signers.nl. Uiteraard bent u altijd welkom om bij ons langs te rijden en uw wensen met ons door te nemen en op papier te zetten, de koffie staat (al bijna) klaar.

Neem contact op voor vragen

[contact-form-7 404 "Not Found"]