Schilderen Met Folie


Heb je houten, plastic of metalen panelen binnens- of buitenshuis en ben je uitgekeken op de kleur ervan, zijn panelen aangetast of worden deze snel vuil? Dan kun je deze snel en gemakkelijk schilderen met folie! Bij De-signers vind je schilderfolie van de beste kwaliteit om bijna elke oppervlakte te bedekken.

Avery Façade Film

Avery Façade Film is type folie dat duurzaam, krimpvrij en zelfklevend is. Deze folie is speciaal ontworpen voor de renovatie van gebouwen. Het is een uitstekend alternatief voor verf en de meeste folies gaan minimaal 10 jaar mee, wat langer is dan veel verfsoorten. Met deze folie kun je jouw panelen of kozijnen uitstekend beplakken en hoeft hier geen verf aan te pas te komen. Het oppervlak ziet er weer als nieuw uit en van verkleuringen of kleine beschadigingen is niets meer te zien. Schilderen met folie is de simpelste methode om panelen een complete nieuwe ‘look’ te geven.

Wat kan ik allemaal schilderen met folie?

Bijna alle vlakke panelen in en rondom het huis zijn te beplakken met folie. Aluminium, kunststof, Trespa, Rockpanel en Multipanel zijn allemaal soorten ondergrond waarop de folie gemakkelijk aan te brengen is. De meeste wandpanelen, kozijnen, geveldelen en deuren zijn dus uitstekend geschikt om te beplakken.

Schilderen met folie

De mogelijkheden van schilderen met folie

Net als bij verf, is deze folie in erg veel verschillende kleuren beschikbaar. De meeste standaard RAL-kleuren zijn gemakkelijk te verkrijgen op folie. Mocht je een andere kleur op het oog hebben dan kunnen wij er voor zorgen dat, bij voldoende afname, de gewenste kleur ook in folie beschikbaar is. Naast de kleuren is de Avery Façade Film beschikbaar in glanzende, lustre of matte tinten.

Het aanbrengen van de folie

Schilderen met folie gaat heel snel en eenvoudig. Op vlakke en stofvrije ondergronden kan de folie in een laag aangebracht worden. Om het aanbrengen eenvoudiger te maken raden wij aan de folie aan te brengen wanneer het droog en windstil is. Ook raden wij af om de folie aan te brengen bij temperaturen onder de 0º C. Eenmaal aangebracht kan de folie heel veel weersomstandigheden aan, waaronder temperaturen van – 50ºC tot +110ºC.

Deur beplakken

Schilderen met folie ook binnenshuis

Naast dat de folie erg veel gebruikt wordt voor gevels, is de folie ook uitstekend geschikt voor de binnenkant van gebouwen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan wanden, balies, binnen- en liftdeuren, kasten en kozijnen. Schilderen met folie biedt je erg veel mogelijkheden. Gemakkelijk een andere kleur of zelfs een foto verwerkt in de muur, zorgt voor compleet andere ‘look’ binnenshuis.

Deur bestickeren

De voordelen van schilderen met folie

  • Beschadigde en/of aangetaste panelen hoeven niet vervangen te worden
  • Geen kosten voor een schilder en duur verfmateriaal
  • Er hoeft niets afgeplakt te worden en geen verfspetters
  • Geen droogtijd en geen geur
  • Een mooi resultaat met een uniek effect

Waar kan De Signers u mee helpen?

Al sinds 2008 realiseren we bij De Signers alles op het gebied van visuele communicatie. Heeft u wat nodig om uw visie, naam of slogan bekend te maken? Dan bent u bij De Signers aan het juiste adres! Zo kunnen wij u helpen op het gebied van: 

 

Aandacht

Val op in de massa! Treed naar buiten zoals u dat precies wilt. Met stijl, klasse en vooral veel professionaliteit. Hiermee zullen wij u helpen van begin tot eind.

 

Herkenbaarheid

Zorg ervoor dat het publiek uw naam nooit meer vergeet. Uw naamsbekendheid is onze meest belangrijke missie!

 

Uitstraling

Wek het gevoel bij de mensen op wat precies bij uw bedrijf past! Uw imago is alles, straal daarom de juiste boodschap uit naar uw publiek.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming?

U kunt het formulier aan de rechterzijde van deze pagina invullen of u stuurt een mail naar info@de-signers.nl. Uiteraard bent u altijd welkom om bij ons langs te rijden en uw wensen met ons door te nemen en op papier te zetten, de koffie staat (al bijna) klaar.

Neem contact op voor vragen

[contact-form-7 404 "Not Found"]