RVS Frame


RVS Frame, beter bekend als een frame gemaakt van roestvast staal. Dit is de reden dat het frame een perfecte combinatie is met bijvoorbeeld meshdoek om je reclame uiting te tonen op gevels of stijgers. Wil je een RVS frame laten maken, bijvoorbeeld voor bewegwijzering? Dit kan! Bij De-signers kunt u een RVS frame laten maken in diverse modellen en afmetingen. Het is daarnaast ook mogelijk om een RVS onderstel op maat te laten maken.

Waarom heb je een RVS frame nodig?

De op maat gemaakte RVS frames onderscheiden zich van de standaard frames. Door de industriële look van de metalen buizen, kun je met een RVS frame perfect inspelen op de trend. Het RVS frame kun je gebruiken voor jouw reclame uiting, zoals bijvoorbeeld als frame voor bewegwijzering naar jouw bedrijf. Dankzij de RVS kwaliteit kan het frame niet gaan roesten, waardoor dit frame uitermate geschikt is voor buitenreclame. Wilt u een RVS frame laten maken, of heeft u interesse in een onderstel op maat? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Oneindige formaten

Het maakt niet uit hoe groot je jouw reclame-uiting wilt presenteren, niks is ons te gek. Wij bieden jou een groot assortiment aan verschillende formaten RVS frames. Laat je informeren welke mogelijkheden er allemaal zijn.

De voordelen van RVS frames

Hieronder volgen de voordelen van de RVS frames

  • Leverbaar in vrijwel ieder formaat
  • RVS frames zijn van hoge kwaliteit en gaan lang mee
  • Licht van gewicht en dus gemakkelijk te verplaatsen
  • Onderhoudsvrij
  • Een duurzaam alternatief voor jarenlang gebruik
  • Eenvoudige montage
  • Geeft je de mogelijkheid om je reclame-uiting te presenteren

Waar kan De Signers u mee helpen?

De Signers regelt sinds 2008 al alles op het gebied van visuele communicatie. Wilt u de benodigdheden om uw slogan of naam bekend te maken? Dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres! Zo bieden wij hulp op het gebied van:

 

Aandacht

Val goed op in de massa! Treed precies zoals u wilt naar buiten. Met een hoop klasse, stijl en professionaliteit. Hiermee zullen wij u helpen van begin tot eind.

 

Herkenbaarheid

Zorg ervoor dat het publiek uw naam nooit meer vergeet. Uw herkenbaarheid is onze grootste en voornaamste missie!

 

Uitstraling

Straal met een RVS frame van De Signers de juiste boodschap uit naar uw publiek door het gevoel bij de mensen op te wekken wat precies bij uw bedrijf past!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming?

U kunt het formulier aan de rechterzijde van deze pagina invullen of u stuurt een mail naar info@de-signers.nl. Uiteraard bent u altijd welkom om bij ons langs te rijden en uw wensen met ons door te nemen en op papier te zetten, de koffie staat (al bijna) klaar.

Neem contact op voor vragen