Rebranding


Sta je voor een verandering van je merk en huisstijl, waarom zou je dan niet het uiterste uit jouw merk halen. De aanleiding voor je rebranding kan zijn een fusie, overname of gewijzigde strategie. Wanneer jouw merk wijzigt, heeft dit veel impact. Niet alleen op creatief gebied, want je wilt natuurlijk een creatief, uniek en vooral mooi merk neerzetten. Maar ook op professioneel gebied is de impact groot. Wij van De Signers zorgen ervoor dat al jouw merkuitingen volledig aan al jouw verwachtingen voldoen en dat deze naadloos aansluiten bij de waardes van jouw merk. Wij zijn je partner bij de rebranding van jouw merk.

Rebranding met optimale merkbeleving

Wij zorgen voor een optimale merkbeleving op jouw reclame-, interieur- en exterieur en bewegwijzering. Duidelijke communicatie, herkenbare logo’s en kleuren en we zorgen dat je opvalt. Wij zijn expert in het rebranden van de volgende merkdragers: Voertuigen, Bewegwijzering, Websites, Verpakkingen, Bedrijfskleding en Drukwerk. Je merkdragers bepalen voor een groot deel de herkenbaarheid en zichtbaarheid van je merk. Het is een uitdaging om deze optimaal in te zetten voor jouw communicatie.

Wat valt allemaal onder rebranding?

Logo

Het logo is het gezicht van je merk of bedrijf. Door fusies, uitbreiding van je markt of andere oorzaken kan het zijn dat je logo aan vervanging toe is. Wil je een logo ‘from scratch’, bestaande logo’s optimaliseren en aanpassen of van twee logo’s één maken? De Signers kan je helpen met dit onderdeel van rebranding.

De-Signers logo

Interieur

Bij rebranding hoort ook een nieuwe look & feel binnen in jouw werkruimte. Of dit nu een kantoor of een werkplaats is. Jouw bedrijfskleuren, logo of andere kenmerken moeten hierin terugkomen. Zo creëer je een sterk bedrijfsprofiel. Denk aan muurstickers, vloerstickers, spandoeken, drukwerk en folies.

Muursticker

exterieur

Jouw veranderende bedrijfsprofiel wil je natuurlijk ook naar buiten communiceren. Je kunt bijvoorbeeld de buitenkant van je pand aankleden met de kleuren en het logo van jouw merk. Je bedrijfsnaam op het pand in freesletters en gebruik maken van lichtreclame. Ook wil je natuurlijk dat (potentiele) klanten jouw bedrijf goed kunnen vinden, dit kun je doen door gebruik te maken van de juiste bewegwijzering. Dit zijn allemaal onderdelen waar je aan kunt denken bij rebranding en waar wij jou graag zouden helpen.

Raamstickers

Waar kan De Signers u mee helpen?

Het is natuurlijk altijd een enorme stap die u maakt wanneer u uw hele merk en huisstijl wijzigt. De Singers helpt u hier maar al te graag bij! Wij beschikken over een divers assortiment aan verschillende communicatiemiddelen die uw nieuwe naam gelijk onvergetelijk zullen maken. Wij letten bij rebranding vooral op de volgende aandachtspunten:

Aandacht

Het is natuurlijk essentieel voor uw bekendheid dat u de juiste aandacht krijgt. Bij De Signers zorgen wij ervoor dat alle uitingen vanuit uw merk professioneel zullen zijn en daarnaast nog steeds veel stijl en klasse bevatten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen wanneer u hulp nodig heeft bij de rebranding van uw organisatie!

Herkenbaarheid

Uw bekendheid begint bij uw herkenbaarheid! Vooral bij een nieuw merk wat zich net in de markt bevindt is het belangrijk om herkenbaar te zijn. Bij De Signers is uw herkenbaarheid onze missie. Wij willen dat de impact van uw organisatie zo groot mogelijk is.

Uitstraling

Met een nieuw merk is het enorm belangrijk om al vanaf dag 1 de juiste boodschap uit te stralen. Er is niets zo vervelend als verkeerde feedback op uw merk ontvangen omdat het niet goed wordt begrepen. Bij De Signers helpen wij u graag met het uitstralen van de juiste boodschap en aldus het imago verkrijgen wat past bij uw identiteit.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming?

U kunt het formulier aan de rechterzijde van deze pagina invullen of u stuurt een mail naar info@de-signers.nl. Uiteraard bent u altijd welkom om bij ons langs te rijden en uw wensen met ons door te nemen en op papier te zetten, de koffie staat (al bijna) klaar.

Neem contact op voor vragen

[contact-form-7 404 "Not Found"]