Raamfolies


De Signers levert en monteert glas- en raam folies. In ons assortiment vindt u uitsluitend folies van de hoogste kwaliteit.

Raamfolie

Met 3M raamfolie kun je jouw volledige raam bedekken. Dit kan zowel transparant, getint als ondoorzichtig raam folie zijn. Denk bijvoorbeeld aan zonwerende raamfolie, fel gekleurde decoratieve raamfolie of ondoorzichtige raamfolie. Wij maken de raamfolie precies naar jouw wensen, en monteren deze op jouw ramen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om 3M raamfolie met uw logo aan te schaffen.

Zonwerende raamfolie

Heb je last van de zonnestralen en warmte binnenshuis of werkadres. Bij De-Signers vind je zonwerende raamfolie om hitte, uv-stralen en de felle zon tegen te gaan. Wij plaatsen de folie en zorgen ervoor dat het de gehele gewenste oppervlakte bedekt. Met zonwerende raamfolie heb je merkbaar verschil in licht en warmte. Het tegenovergestelde van zonwerende raamfolie is isolatiefolie voor uw raam. Deze folie behoudt juist de warmte in je huis en zorgt dat kou minder snel binnendringt. Ook handig om stookkosten in de koude maanden tegen te gaan.

Zonwerende raamfolie

Blinderingsfolie

Wilt u uw raam bedekken met blinderingsfolie of voor uw raam? Blinderingsfolie zorgt ervoor dat er vanaf buiten niet naar binnen kan worden gekeken, met deze folie kun je daarentegen wel van binnen naar buiten kijken. Dit effect werkt uitstekend overdag. Wanneer het binnenshuis lichter is dan erbuiten, ontstaat er een tegengesteld effect, men kan dan wél bij jou naar binnen kijken en jij niet naar buiten.

Blinderingsfolie

Hoe lang blijft 3M raamfolie zitten?

Raamstickers kunnen worden gebruikt voor elk type glas of vensters. Het enige vereiste is dat het raam goed schoon en vet- en stofvrij is. Als dit is gebeurd kan een raamsticker zeker heel wat jaren meegaan. Zo kunnen de raamstickers wel 5 tot 10 jaar lang mee gaan en soms zelfs langer.

Kan ik raamfolie gemakkelijk verwijderen?

De techniek om raamstickers te verwijderen is bij alle stickers hetzelfde. Hoe makkelijk je deze raamstickers kan verwijderen hangt ervan af hoe lang de stickers op het raam hebben gezeten. Desondanks zijn onze raamstickers zo ontworpen dat ze makkelijk te verwijderen zijn wanneer jij dit wilt.

Voor raamstickers ben je daarom bij De-Signers op het juiste adres. Of je nu simpele raambelettering wilt voor jouw merknaam, een mooi logo door middel van raambestickering op jouw raam wilt of zelfs het hele raam wilt bedekken met 3M raamfolie, wij hebben de kwalitatief hoogwaardige stickers die jij nodig hebt.

Raamfolie of raamstickers gebruiken voor jouw bedrijf?

Onze raamfolies worden voor jou op maat gemaakt om aan al jouw eisen te voldoen. Wij zullen je laten opvallen tussen al die andere bedrijven en zullen met het beste advies en resultaat komen. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op via e-mail: info@de-signers.nl of telefonisch op het nummer 0182 76 90 72. Wij helpen je graag verder.

raamstickers

Ons uitgebreid assortiment bestaat o.a. uit:

  • Zonwerende raamfolie
  • Geprinte folies
  • Veiligheidsfolie
  • Decoratie raamfolie
  • Privacy folie
  • Anti- inkijk folie
  • Blinderingsfolie
  • Kleuren folie
  • Anti-graffiti folie
  • Folie voor kunststof bijv: Dakkoepel /lichtstraat folie

Indien u meer informatie en/of prijsopgave wenst, neemt u dan contact met ons op voor advies en een vrijblijvende prijsopgave.

Waar kan De Signers u mee helpen?

De Signers realiseert sinds 2008 al alles op het gebied van visuele communicatie. Heeft u ondoorzichtig raamfolie, isolatiefolie voor uw raam of 3m raamfolie nodig om uw naam kenbaar te maken? Dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres! Zo bieden wij hulp op het gebied van:

 

Aandacht

Val op in de massa! Treed naar buiten zoals u dat precies wilt. Met veel  klasse, stijl en professionaliteit. Hiermee zullen wij u van begin tot eind van dienst zijn!

 

Herkenbaarheid

Uw herkenbaarheid is onze uitdaging! Zorg er met ons raamfolie met logo voor dat het publiek uw naam nooit meer vergeet. 

 

Uitstraling

Straal de juiste boodschap uit naar uw publiek. Wek met de isolatiefolie voor uw raam het gevoel bij de mensen op wat precies bij uw bedrijf past!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming?

U kunt het formulier aan de rechterzijde van deze pagina invullen of u stuurt een mail naar info@de-signers.nl. Uiteraard bent u altijd welkom om bij ons langs te rijden en uw wensen met ons door te nemen en op papier te zetten, de koffie staat (al bijna) klaar.

Neem contact op voor vragen

[contact-form-7 404 "Not Found"]