Peesframe


Uw boodschap duidelijk en met een strak design over laten brengen, kan met een peesframe bestaande uit een eersteklas aluminium profiel waarin u eenvoudig een full colour textieldoek voorzien van een pees kunt opspannen.

Waarom u een peesframe nodig heeft

Peesframes zijn makkelijk verwisselbaar. Zo kunt u snel uw reclame uiting verwisselen wanneer nodig is. De peesframe is zowel geschikt voor aan de muur als plat of hangend tegen het plafond. Daarnaast kan de frame gemakkelijk vrij staan met een geplaatste voet. Een groot voordeel van de peesframe is dat er dankzij het profiel aan beide zijden van het frame een doek kan worden geplaatst.

Ledframe

Ook led verlichte frames zijn mogelijk bij De Signers. Een ledframe zorgt ervoor dat jouw reclame-uiting op doek nog beter opvalt en zorgt voor nog intensere kleuren dankzij de prachtige verlichting. De ledframes worden gebruikt met speciaal doek die het licht goed doorlaten. De ledframes kunnen zowel voor binnen als buiten gebruikt worden en zijn in oneindig veel verschillende formaten te verkrijgen. Neem contact met ons op voor advies op maat.

Gebogen peesframes

Op zoek naar een frame om jouw boodschap op te laten vallen? Je kunt jouw boodschap presenteren met de originele vorm van een gebogen frame. Kies dan voor het gebogen peesframe, ook wel textielframe genoemd. Stem de vorm van het frame af op de boodschap die je wilt overbrengen. Het gebogen Textielframe heeft een stijlvolle uitstraling dat ook nog eens gemakkelijk in het gebruik is. Je kunt namelijk erg gemakkelijk het doek verwijderen of vervangen. Het peesframe kan daarom voor meerdere doeleinden worden ingezet.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming?

U kunt het formulier aan de rechterzijde van deze pagina invullen of u stuurt een mail naar info@de-signers.nl. Uiteraard bent u altijd welkom om bij ons langs te rijden en uw wensen met ons door te nemen en op papier te zetten, de koffie staat (al bijna) klaar.

Neem contact op voor vragen

[contact-form-7 404 "Not Found"]