Muurstickers


Je klanten of doelgroep komen waarschijnlijk in veel verschillende kantoren en in veel verschillende winkels. Dat maakt het des te moeilijker dat jouw winkel of kantoor blijft hangen bij jouw klanten. Muurstickers kunnen ervoor zorgen dat jouw winkel of kantoor de nodige touch up geeft om jouw zaak te laten opvallen. Deze muurstickers kun je geheel naar eigen smaak personaliseren. Je kunt de stickers zo customizen dat ze bij het bedrijfsidentiteit passen. De stickers die wij maken worden full colour geprint op 3M folie. Deze techniek maakt het mogelijk om de mooiste prints te maken op onder andere muurstickers. Laat je verrassen door de mogelijkheden op het gebied van muurstickers.

Ideeën voor muurstickers

Er zijn oneindig veel ideeën om muurstickers op verschillende manieren toe te passen. Jouw logo of het bedrijfsmotto op een grote oppervlakte laten opvallen. Productfoto’s of kernwoorden waar jouw bedrijf voor staat op de bedrijfsmuren plakken. De verschillende afdelingen aangeven met verschillende soorten afbeeldingen of wc-deuren beplakken. Je kunt het zo gek niet bedenken, maar alles is mogelijk met muurstickers. Je kunt ze geheel naar eigen smaak en stijl laten maken en zo jouw kantoor of winkel op een opvallende manier customizen. Deel met ons jouw ontwerpen en ideeën. Op die manier kunnen wij samen met jou de mooiste muren voor jouw bedrijf realiseren.

Muursticker

Verschillende ondergronden

Naast dat het gebruiken van muurstickers een perfecte en goedkope manier is wat ingezet kan worden voor verschillende marketingdoeleinden, is het ook nog eens inzetbaar op verschillende ondergronden. Zo kun je stickers op beton, baksteen, tegels en stuc plaatsen. Daarnaast kun je de stickers voor zowel binnenreclame als buitenreclame gebruiken. Een makkelijk inzetbaar product dus, die grote veranderingen kan aanbrengen binnen en buiten je kantoor- of winkelpand.

Het plakken van de muurstickers

Het plakken van de muurstickers is een secuur werkje. De volgende handige tips geven wij mee wanneer je de muurstickers gaat plakken:

  • Alleen plakken op een droge ondergrond
  • Zorg ervoor dat de ondergrond schoon en vetvrij is
  • Plak de stickers alleen bij een temperatuur tussen 10 en 32°C
  • Gebruik een sign tool wanneer je de stickers gaat plakken

Klaar met de muurstickers of toe aan andere soort muurstickers? Dan kun je deze stickers gemakkelijk verwijderen. De stickers bevatten een speciale lijmlaag die geen schade aanbrengen aan jouw muren.

Waar kan De Signers u mee helpen?

Bent u geïnteresseerd in het vergroten van uw bekendheid? Dan bent u bij De Signers zeker aan het juiste adres! Wij zijn al sinds 2008 bezig met alles realiseren op het gebied van de visuele communicatie van derden. Wij zullen u helpen bij de volgende punten:

 

Aandacht

Zorg dat u altijd de juiste aandacht richting uw bedrijf krijgt. Het is enorm belangrijk om uzelf met stijl, klasse en een hoop professionaliteit te presenteren. Laat De Signers dit voor u realiseren met muurstickers.

 

Herkenbaarheid

Herkenbaarheid is een van de belangrijkste factoren wanneer het gaat om bekendheid. Maak gebruik van alle middelen die De Signers te bieden heeft om uw herkenbaarheid te vergroten! Uw herkenbaarheid is onze missie.

 

Uitstraling

Uw uitstraling is de meest belangrijke factor wanneer het gaat om uw imago. Wat u uitstraalt is wat grotendeels uw imago zal bepalen. De Signers is er om ervoor te zorgen dat u ten alle tijden het juiste gevoel bij uw doelgroep zal creëren.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming?

U kunt het formulier aan de rechterzijde van deze pagina invullen of u stuurt een mail naar info@de-signers.nl. Uiteraard bent u altijd welkom om bij ons langs te rijden en uw wensen met ons door te nemen en op papier te zetten, de koffie staat (al bijna) klaar.

Neem contact op voor vragen

[contact-form-7 404 "Not Found"]