Meshdoek


Bent u geïnteresseerd in een mesh spandoek? Je kent het vast wel, grote doeken met reclame uitingen op gebouwen, bij sportverenigingen of langs de weg om een nieuw bouwproject aan te kondigen. In veel gevallen wordt hier meshdoek voor gebruikt. Meshdoek is een perfecte vorm van zowel binnen- als buitenreclame. Zo kan het gebruikt worden als spandoek, geveldoek of bouwhekwerkdoek. Dankzij de grote afmetingen wordt het mesh spandoek ook vaak gebruikt als steigerdoek.

Wat is meshdoek?

Je kunt een meshdoek vergelijken met een spandoek. Echter zit er een groot verschil tussen een standaard spandoek en een mesh spandoek. Het grote verschil is dat meshdoek van een heel ander soort materiaal is gemaakt als een mesh spandoek. Dit zorgt er dus voor dat het een andere structuur heeft. Een mesh spandoek bestaat uit een PVC-doek met ontelbaar veel kleine gaatjes, waardoor het doek van lichtgewicht is. De luchtdoorlatendheid maakt het minder makkelijk voor de wind om een probleem te veroorzaken, omdat er minder kracht op wordt uitgeoefend. Ook zorgen de kleine gaatjes voor een perfecte lichtinval. Een Meshdoek geplaatst voor een raam maakt het mogelijk dat je goed naar buiten kan kijken, maar van buiten bijna niet naar binnen.

Meshdoek

Binnenreclame en buitenreclame

Een mesh spandoek is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is zeer stevig. Daarnaast bestaat de print van het uit UV- en waterbestendige inkt, wat het zowel geschikt maakt voor binnen- als buitenreclame. Het materiaal van het mesh spandoek voldoet aan de strenge Europese brandveiligheidseisen. Hierdoor kun je de steigerdoeken en spandoeken dus ook gemakkelijk binnen gebruiken. Met de bijbehorende frames kun je het mesh spandoek overal gemakkelijk plaatsen.

Meshdoek Steiger

Meshdoek ontwerpen

Je meshdoek geheel naar eigen smaak ontwerpen? Dit kan bij De Singers! Samen met jou maken wij het mooiste ontwerp om jouw mesh spandoek uniek en opvallend te maken.Het ontwerp al klaar liggen? Geen probleem. Wij zorgen ervoor dat het meshdoek full colour geprint wordt. Samen met het mooie lichtinval en extra contrast in het ontwerp zorgt dit voor een nog intenser kleureffect.

Meshdoek sportveld

Frames

Meshdoek an sich is van zeer goede kwaliteit. Echter wil je dat je mesh spandoek zo lang mogelijk meegaat. Dit is een reden dat meshdoeken vaak worden gespannen in een spandoekframe of in andere frames om op deze manier de levensduur van het meshdoek te verlengen. Bekijk hier welke frame het beste geschikt is voor jouw formaat meshdoek.

Even de voordelen op een rijtje

  • Licht in gewicht: Wat makkelijk is voor de transport en de montage
  • Winddoorlatend: Bestand tegen slecht weer
  • Full colour geprint: De mooiste kleuren en water- en UV-bestendig

Waar kan De Signers u mee helpen?

Sinds 2008 is De Signers voortdurend bezig met het verbeteren van alles op het gebied van visuele communicatie. Wilt u de juiste benodigdheden om uw herkenbaarheid te vergroten? Dan bent u zeker aan het juiste adres bij De Signers! Wij bieden de juiste hulp bij de volgende zaken:

 

Aandacht

De juiste aandacht is een enorm belangrijk aandachtspunt. Zorg ervoor dat uw bedrijf met veel professionaliteit, stijl en klasse naar buiten treed. Dit is iets wat u met de meshdoeken van De Signers zeker voor elkaar krijgt.

 

Herkenbaarheid

Zorg ervoor dat het publiek u nooit meer vergeet! Herkenbaarheid vinden wij een van de belangrijkste factoren. Uw herkenbaarheid is onze missie!

 

Uitstraling

De juiste uitstraling naar uw doelgroep hebben is erg belangrijk. Dit is namelijk een van meest meespelende factoren wanneer het gaat om het creëren van een goed imago. Met de communicatiemiddelen van De Signers zal u ten alle tijden de juiste sfeer afgeven tegenover het publiek.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming?

U kunt het formulier aan de rechterzijde van deze pagina invullen of u stuurt een mail naar info@de-signers.nl. Uiteraard bent u altijd welkom om bij ons langs te rijden en uw wensen met ons door te nemen en op papier te zetten, de koffie staat (al bijna) klaar.

Neem contact op voor vragen