Makelaarsborden


Makelaarsborden, je hebt ze in allerlei soorten vormen, maten en kleuren. Zo beschikken wij over standaard makelaarsborden en tuinborden, maar ook over meer speciale varianten als het twisterbord. Het belangrijkste is echter dat ze opvallen, weerbestendig en herbruikbaar zijn. Bij De Singers kun je makelaarsborden laten maken van de hoogste kwaliteit. Onze makelaarsborden helpen je de aandacht van potentiële kopers te trekken, terwijl ze onder andere jouw merkbekendheid vergroten bij voorbijgangers. Onze borden hebben allerlei unieke, opvallende vormen en hebben de kleuren en bedrukkingen die jij nodig hebt. Dankzij de hoge kwaliteit weerstaan ze moeiteloos de hardste wind, regen en sneeuw. En niet geheel onbelangrijk, onze makelaarsborden zijn gemaakt van milieuvriendelijk materiaal en zijn 100% recyclebaar. Bekijk het assortiment makelaarsborden die wij jou kunnen bieden.

Raamborden

Raamborden ook wel bekend als v-borden. Wanneer je op grotere hoogte de aandacht wilt trekken, of wanneer je niet beschikt over een tuin, kun je kiezen voor een van onze raamborden. Deze worden aan jouw raam of ander glad oppervlak bevestigd met zuignappen of dubbelzijdige tape. Ze kunnen dus makkelijk verplaatst en hergebruikt worden. De borden zijn beschikbaar in 3 vaste maten:

  • 100×70 cm,
  • 140×50 cm
  • 140×100 cm

Tuinborden

Onze makelaars tuinborden zitten stevig vast in de grond, en zijn in veel vormen verkrijgbaar. Of je nu een groot of klein bord zoekt, wij hebben altijd iets dat binnen jouw budget past. Wij zorgen ervoor dat het makelaarsbord gedrukt is op de manier die jij wilt met de juiste beschermende folie. De makelaarsborden worden geleverd inclusief tuinframes die bestemd zijn voor elke tuin. Bent u geïnteresseerd in makelaarsborden en tuinborden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Tuinbord

Het twisterbord

Naast de standaard makelaarsborden en tuinborden zijn er bij De Signers ook hele speciale makelaarsborden, zoals de twister verkrijgbaar. De twister laat jouw makelaarsbord extra opvallen. Dit omdat de twister beschikt over roterende panelen. Vanaf de verte zal je het bord al zien draaien als de wind er doorheen gaat.

Makelaarsbord

De twister is verkrijgbaar in het formaat 70 x 100 cm en hij kan geleverd worden in de vorm van een huisje, een cirkel of een ruit. Wil je liever een uniek symbool? Dan kun je de vorm zelf ontwerpen. Vraag naar de mogelijkheden.

Stickers

Speciaal voor makelaarsborden kun je bij De Signers ook ‘’te koop/te huur/verkocht/verhuurd’’ stickers laten maken. Deze stickers zijn speciaal bestemd voor makelaarsborden voor zowel indoor als outdoor gebruik. Ze kunnen makkelijk weer verwijderd worden zonder resten achter te laten, en kunnen vervolgens weer hergebruikt worden.

Te Koop stickers

Het plaatsen van het makelaarsbord

De belangrijkste reden om het bord op te hangen is om zoveel mogelijk potentiële kopers te bereiken, daarom moet het plaatsen van het bord zorgvuldig gebeuren. Het makelaarsbord moet zo worden geplaatst dat het zichtbaar is voor iedereen vanaf de straat. Wees op je hoede voor telefoonpalen, bomen en geparkeerde auto’s voordat je jouw bord plaatst, want deze kunnen de zichtbaarheid van het bord beïnvloeden. Bij De Signers kunnen wij niet alleen deze makelaarsborden laten maken, maar kunnen we je ook adviseren over de plaatsing van deze borden.

Waar kan De Signers u mee helpen?

De Signers is al sinds 2008 bezig alles op het gebied van visuele communicatie te realiseren. Heeft u iets nodig om uw slogan of naam bekend te maken? Laat u dan helpen door De Signers. Wij bieden ondersteuning op de volgende gebieden:

 

Aandacht

Aandacht is een enorm belangrijk punt. Wij zullen u van begin tot eind helpen op te vallen in de massa. Treed naar buiten met veel stijl, professionaliteit en klasse.

 

Herkenbaarheid

Onze nummer één missie is om uw herkenbaarheid te vergroten. Laat De Signers ervoor zorgen dat het publiek uw naar nooit meer vergeet. Laat deze kans niet voorbij gaan en vergroot uw herkenbaarheid met alles wat De Signers te bieden heeft.

 

Uitstraling

Het is enorm belangrijk om de juiste boodschap naar uw doelgroep uit te stralen. Dit zal namelijk bepalend zijn voor uw imago. Wek het gevoel wat u wilt creëren op bij de massa.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming?

U kunt het formulier aan de rechterzijde van deze pagina invullen of u stuurt een mail naar info@de-signers.nl. Uiteraard bent u altijd welkom om bij ons langs te rijden en uw wensen met ons door te nemen en op papier te zetten, de koffie staat (al bijna) klaar.

Neem contact op voor vragen

[contact-form-7 404 "Not Found"]