Magneet Stickers


Wil jij graag jouw logo laten terugkomen in het interieur van jouw kantoor of winkel, zonder drastische ingrepen of veranderingen? Dit kan gemakkelijk met magneet stickers! Je kunt deze stickers geheel naar eigen smaak ontwerpen voor verschillende reclame uitingen. Door de magnetische werking plak je ze onder andere op ijzer of staal en kun je de stickers overal laten terugkomen, maar kun je de stickers ook weer heel gemakkelijk verwijderen

Voor verschillende uiteenlopende doeleinden

Omdat je magneetstickers zo gemakkelijk kunt bevestigen kun je de stickers voor veel verschillende toepassingen gebruiken. Zo kun je de stickers plakken op je archiefkast, koelkast, whiteboards of andere ijzeren kasten binnen kantoor. Maar er zijn ook andere mogelijkheden. Zo kun je de magneet stickers gebruiken voor auto’s of andere andere ijzeren of stalen producten die geschikt zijn voor buitenreclame.

Magneet stickers voor auto’s

Wil je liever tijdelijk reclame maken met je auto in plaats van je auto geheel te bestickeren of te carwrappen? Dan zijn magneetstickers een goede optie voor jouw auto, bestelwagen of bus. Je kunt de stickers gemakkelijk op de motorkap of elk ander deel van de auto wat metalen delen bevat, plakken zonder beschadigingen aan te brengen wanneer je de stickers weer verwijdert. Door de stevige kwaliteit zijn de magneet stickers naast binnenreclame ook uitermate geschikt voor buitenreclame. De stickers zijn dus perfect om een tijdelijke actie via je auto te promoten. Houdt er wel rekening mee dat als je de magneet stickers gebruikt voor je auto, deze stickers alleen bedoeld zijn om een tijdelijke periode te gebruiken.

Magneet sticker voor auto

Eigen magneet stickers ontwerpen

Magneet stickers zijn natuurlijk hartstikke handig en leuk, maar ze zijn nog effectiever als je ze zelf kan ontwerpen. Bij De Signers kun jij geheel je eigen design laten maken en ontwerpen. Zo kun je je logo laten terugkomen op de stickers, maar is het ook mogelijk om foto’s of dergelijke op de stickers te plaatsen. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden bij De Signers, van klein tot groot. Laat ons daarom weten wat je in gedachte hebt zodat wij jouw geweldige ideeën kunnen uitwerken.

Magneetsticker

Magneet stickers laten maken voor jouw bedrijf?

Geef jouw kantoor het unieke karakter wat hij nodig heeft met magneet stickers. Onze magneet stickers worden voor jou op maat gemaakt. Samen met jou zullen wij het mooiste ontwerp magneet stickers maken zodat jouw bedrijf, winkel of auto extra zal opvallen. Wij denken graag met jou mee en zullen met het beste advies en resultaat komen. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op via e-mail: info@de-signers.nl of telefonisch op het nummer 0182 76 90 72. Wij helpen je graag verder.

Waar kan De Signers u mee helpen?

Bij De Signers kunt u terecht voor een hoop verschillende visuele communicatiemiddelen. Wilt u graag iedereen uw organisatie herkent en nooit meer vergeet? Dan bent u bij De Signers zeker aan het juiste adres! Wij kunnen u goed helpen met de volgende punten:

Aandacht

Aandacht voor uw organisatie is uiteraard altijd goed. Het is echter wel belangrijk dat de goede aandacht uw kant op komt. De Signers is er om ervoor te zorgen dat uw organisatie altijd op de juiste manier gepresenteerd zal worden. Namelijk met veel stijl, klasse en professionaliteit!

 

Herkenbaarheid

Bekendheid begint bij herkenbaarheid. Vindt u het ook belangrijk dat uw bedrijf overal goed herkent wordt door iedereen? Overweeg dan eens om de visuele communicatiemiddelen van De Signers in te schakelen!

 

Uitstraling

Een goed imago begint bij de juiste uitstraling naar de buitenwereld! Het is daarom belangrijk om het juiste gevoel te creëren bij uw doelgroep. Bij De Signers is uw uitstraling onze missie!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming?

U kunt het formulier aan de rechterzijde van deze pagina invullen of u stuurt een mail naar info@de-signers.nl. Uiteraard bent u altijd welkom om bij ons langs te rijden en uw wensen met ons door te nemen en op papier te zetten, de koffie staat (al bijna) klaar.

Neem contact op voor vragen

[contact-form-7 404 "Not Found"]