Lichtreclame


De juiste eerste indruk achterlaten bij jouw klant of bij een voorbijganger, dat is wat je wilt. De Signers begrijpt dat gevelreclame het gezicht is van jouw bedrijf. Daarom vinden wij het belangrijk dat de gevel van jouw bedrijf op elk moment van de dag herkenbaar is. Dit kan met lichtreclame. Zo kun je jouw gevel laten opvallen met lichtbakreclame of LED reclame. Bekijk welke mogelijkheden en zijn om jouw gevel in de schijnwerpers te zetten.

Waarom lichtreclame?

Bijna elke zaak heeft wel een logo, slogan of contactgegevens van de zaak op de gevel staan. Logisch, elke zaak wil aandacht trekken en opvallen. Laat lichtreclame dit nou net een stukje makkelijker maken. Dankzij lichtreclame zal jouw gevel dag en nacht opvallen en zal het een professionele aanblik geven aan voorbijgangers en bezoekers. Naast dat lichtreclame wordt gebruik voor gevels, is het ook mogelijk om lichtreclame te gebruiken binnen in panden. Denk aan horecagelegenheden, kantoren, zorginstellingen en winkels.

Lichtbak reclame

Lichtbak reclame is de manier om jouw gevel te laten opvallen. In de verte zal het logo al zichtbaar zijn voor voorbijgangers en tussen de andere gevels uitspringen. Bij De Signers zijn er oneindige mogelijkheden op het gebied van lichtbak reclame. Zo bestaat er ook LED verlichting voor lichtbakken en zijn er oneindig veel kleuren, formaten en diktes mogelijk. Naast dat de lichtbak reclame uitermate geschikt is voor jouw gevel kun je hem ook als doeleinde voor binnen reclame gebruiken.

Lichtbak reclame

LED Reclameborden

LED reclame zorgt er niet alleen voor dat jouw gevel opvalt, het is namelijk ook nog eens een duurzame manier van lichtreclame. Allereerst werd er gebruik gemaakt van tl- en neon-verlichting voor reclame uitingen. De afgelopen jaren wordt er steeds vaker een overstap gedaan naar LED reclame. Een LED reclamebord heeft een lange levensduur, waardoor er weinig onderhoud nodig is. Daarom is LED reclamebord ook een duurzame manier van reclame maken. Er zijn oneindig veel, opties mogelijk op het gebied van LED reclameborden. Zo zijn er verschillende formaten, diktes en kleuren. Ben jij geïnteresseerd in een LED reclamebord? Vraag naar de mogelijkheden die De Signers jou kan bieden.

LED Reclameborden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming?

U kunt het formulier aan de rechterzijde van deze pagina invullen of u stuurt een mail naar info@de-signers.nl. Uiteraard bent u altijd welkom om bij ons langs te rijden en uw wensen met ons door te nemen en op papier te zetten, de koffie staat (al bijna) klaar.

Neem contact op voor vragen