Interieurfolie


Wrapfolie kun je naast je auto ook uitstekend gebruiken binnenshuis. Geef je interieur op een eenvoudige, snelle en effectieve manier een compleet nieuwe uitstraling. Bij De-Signers kun je jouw interieur laten wrappen met een hoge kwaliteit aan interieurfolie. Compleet naadloos en het verschil tussen verf en folie zal niet te zien zijn.

Wat is interieurfolie?

Interieurfolie is een type folie dat duurzaam, krimpvrij en zelfklevend is. Deze folie is uitermate geschikt om binnenshuis toe te passen. Er is geen lijm voor nodig en het ruikt niet, van het plaatsen zal u dus geen enkele hinder ondervinden. Het is een uitstekend alternatief voor verf en de meeste folies gaan minimaal 10 jaar mee, wat langer is dan veel verfsoorten. Met deze folie kun je jouw uitstekend kasten, kozijnen of deuren beplakken en hoeft hier geen verf aan te pas te komen. Je kunt bijvoorbeeld je keuken plakken, je wand of al je kastruimte. Je interieur krijgt een mooi nieuw design en van de originele kleur en kleine beschadigingen is niets meer te zien.

Wat kan ik allemaal beplakken met interieurfolie?

Alle meubels met grotere panelen zijn uitstekend te beplakken met interieurfolie. Denk hierbij aan wanden, kasten, bureaus, plafonds, kozijnen en deuren beplakken. Daarnaast kan je ook je gehele keuken laten plakken. Alle deurtjes en kastjes krijgen een compleet nieuw design en het lijkt net alsof je een splinternieuwe keuken hebt. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ondergronden als aluminium, hout, kunststof, Trespa, Rockpanel en Multipanel zijn allemaal gemakkelijk te beplakken met interieurfolie. Dus wilt u graag uw kasten, kozijnen of deuren beplakken? Neem dan vooral contact met ons op!

Interieurfolie

De mogelijkheden van interieurfolie

Net als bij verf, is deze folie in erg veel verschillende kleuren beschikbaar. Effen kleuren, leer, stoffen, steen, metallic, glitter, de bekledingsmogelijkheden (de wrappings) zijn talloos!

Het aanbrengen van de folie

Interieurfolie aanbrengen gaat heel snel en eenvoudig. Op vlakke en stofvrije ondergronden kan de folie in een laag aangebracht worden. De ondergrond dient geheel vrij te zijn van stof, haartjes en pluisjes, deze kunnen het uiteindelijke resultaat negatief beïnvloeden.

Folie aanbrengen

De voordelen van interieurfolie

  • Beschadigde en/of aangetaste panelen hoeven niet vervangen te worden
  • Geen kosten voor een schilder en duur verfmateriaal
  • Er hoeft niets afgeplakt te worden en geen verfspetters
  • Geen droogtijd en geen geur
  • Een mooi resultaat met een uniek effect

Naast interieurfolie bieden wij bij De-Signers ook andere diensten aan op het gebied van folies:

  • Schilderen met folie
  • Raamfolie
  • Di-noc folie
  • Avery Folie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming?

U kunt het formulier aan de rechterzijde van deze pagina invullen of u stuurt een mail naar info@de-signers.nl. Uiteraard bent u altijd welkom om bij ons langs te rijden en uw wensen met ons door te nemen en op papier te zetten, de koffie staat (al bijna) klaar.

Neem contact op voor vragen

[contact-form-7 404 "Not Found"]