Carwrapping


De Signers staat aan de top van het carwrapping

Het carwrappen van auto’s heeft zich de laatste jaren sterk ontwikkeld op gebied van materiaal, kennis en vakmanschap. Nederland is een van de top-landen die dit tot in de puntjes heeft door ontwikkeld en staat qua kennis en vakmanschap ver boven andere landen. Toch is carwrapping niet iets wat iedereen zomaar kan aanbrengen… nou ja aanbrengen wel, maar het zo erop zetten dat men niet ziet of het nu gespoten is of toch “gewrapped” dat is de kunst!!

Voordelen van carwrapping:

  • Lakbescherming
  • Goedkoper dan spuiten
  • Conservering van de bestaande lak
  • Makkelijk te vervangen/verwijderen (bij verwijdering zijn alle lichte beschadigingen weer weg)
  • Kras bestendiger dan autolak
  • Ruim assortiment kleuren

De Signers is een van die “paar bedrijven” in Nederland die dit tot in detail kan uitvoeren. Door jaren van ervaring vergaren, testen uitvoeren en “wraps” aanbrengen zijn wij nu aan de top van carwrapping.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming? U kunt het formulier aan de rechterzijde van deze pagina invullen of u stuurt een mail naar info@de-signers.nl. Uiteraard bent u altijd welkom om langs te rijden, de koffie staat (bijna) klaar.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming?

U kunt het formulier aan de rechterzijde van deze pagina invullen of u stuurt een mail naar info@de-signers.nl. Uiteraard bent u altijd welkom om bij ons langs te rijden en uw wensen met ons door te nemen en op papier te zetten, de koffie staat (al bijna) klaar.

Neem contact op voor vragen