Banner Maken


Banners, je ziet ze vaak voorbij komen. Op beurzen, exposities of bij een opening van een winkel. Het is een perfecte manier om op te vallen tussen de menigte en dat is nou precies het gene wat je wil. Naast spandoeken maken en vlaggen bedrukken, kan De Signers ook een banner maken voor jouw bedrijf. Banners kun je in elke situatie inzetten en het is een eenmalige uitgave die je doet, wat betekent dat het een erg goedkope manier van reclame maken is. Bekijk welke banners wij jou kunnen aanbieden en vraag ons wat de mogelijkheden zijn.

Waarom een banner laten maken?

Er zijn zoveel verschillende manieren om reclame te maken. Waarom dan kiezen voor een banner? Je kunt met een banner een goede indruk geven waar jouw bedrijf voor staat. Het is vaak een wat groter oppervlak dan bijvoorbeeld een vlag. Hierdoor kan je naast je bedrijfsnaam en logo ook veel andere tekst of afbeeldingen kwijt. Naast dat een banner een duidelijke schets kan geven van jouw bedrijf is het een zeer voordelige manier van reclame maken. Je hebt een groot bereik terwijl je maar eenmalige kosten hebt.

Banners voor binnen

Soorten banners

Bij De Singers kun je terecht voor allerlei verschillende soorten banners. Niks is ons te gek. Vraag ons daarom wat de mogelijkheden zijn en welke mogelijkheden het beste bij jou passen, zodat we een banner maken geheel naar jouw wensen. Voorbeelden van banners die wij aanbieden zijn:

Beursbanner

De banner die geschikt is voor beurzen en exposities. De banner zorgt er goed voor dat je van een afstand al opvalt met je beursstand bij voorbijgangers en (toekomstige) klanten. Een perfecte en goedkope manier van reclame maken. Er zijn verschillende soorten doek mogelijk zoals Airtex, wat deze banner geschikt maakt voor allerlei soorten ruimtes. De banner maken we op zo een manier dat jouw reclame uiting het beste opvalt.

Beursbanners

Roll up banners

Een roll up banner maken, de naam zegt het al. Deze banner kun je gemakkelijk oprollen waardoor je deze banner over makkelijk en snel mee naartoe kan nemen in de bijbehorende draagtas. Dit scheelt een hoop gesjouw naar beurzen en trainingen. Om de roll up banner nog beter te laten opvallen kun je bovenaan de banner een licht monteren die je reclame uiting nog beter laat opvallen. De roll up banner maken we geheel naar jouw smaak en wensen.

Roll up banners

Waar kan De Signers u mee helpen?

De Signers is al vanaf 2008 bezig met alles op het gebied van visuele communicatie te realiseren. Bent u geïnteresseerd in de juiste benodigdheden om uw herkenbaarheid te vergroten? Dan bent u bij De Signers zeker aan het juiste adres. Wij zijn van dienst bij de volgende zaken:

 

Aandacht

Dit is een enorm belangrijk aandachtspunt. Uit uw bedrijf met een hoop klasse, professionaliteit en stijl. Dit is iets waar de banners van De Signers zeker voor zullen zorgen.

 

Herkenbaarheid

Het volgende puntje is herkenbaarheid. Laat De Signers ervoor zorgen dat het publiek uw naam nooit meer zal vergeten. Uw herkenbaarheid is onze missie!

 

Uitstraling

Het is ook erg belangrijk om de juiste boodschap naar uw doelgroep uit te stralen. Dit draagt namelijk bij aan het creëren van een goed imago. Laat De Signers u helpen met het creëren van het juiste gevoel bij het publiek.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming?

U kunt het formulier aan de rechterzijde van deze pagina invullen of u stuurt een mail naar info@de-signers.nl. Uiteraard bent u altijd welkom om bij ons langs te rijden en uw wensen met ons door te nemen en op papier te zetten, de koffie staat (al bijna) klaar.

Neem contact op voor vragen