Airtex Fotowanden


Met onze Airtex fotowanden kun je jouw muren bedekken met elke afbeelding die je maar wilt. Wij van De-signers bieden je oneindig veel mogelijkheden, zo bieden wij diverse Airtex doeken en is het zelfs mogelijk om je eigen Airtex fotowand te maken. Wij zorgen ervoor dat je elke muur, geheel naadloos, in een kunstwerk kunt veranderen met Airtex fotobehang.

Wat zijn Airtex fotowanden?

Airtex fotowanden zijn een variant van fotobehang en worden als een enkel stuk geprint en daardoor als naadloos behang aan de muur kan worden geplaatst. De fotowanden kunnen, net als bij regulier behang, simpelweg met behanglijm aan de muur worden bevestigd. Ook kan je een kijkje nemen naar onze muurstickers.

Wat maakt Airtex fotowanden interessanter dan regulier behang?

  • De fotowanden zijn gemaakt van polyester met een PVC coating, wat zeer duurzaam is.
  • De fotowanden bestaan uit een enkel stuk, waardoor het naadloos op uw gehele muur past.
  • Airtex behang scheurt en kreukt niet.
  • Eenvoudig schoon te maken zonder het te beschadigen of vlekken te maken.
  • Airtex behang bevat felle, opvallende kleuren die jarenlang intens blijven. Zelfs zonlicht vervagen de kleuren niet.
  • De grijze achterkant zorgt ervoor dat de kleuren van de muur geen effect hebben op uw Airtex fotowanden.
  • Airtex behang is eenvoudig te verwijderen en opnieuw aan te brengen.
  • Een Airtex doek is brandvertragend en waterafstotend.

Airtex schoonmaken

Airtex is de perfecte vervanger van vinyl- of papierbehang. Buiten dat Airtex er mooi uitziet is het ook gemakkelijk schoon te maken en is het krasvast. Voor het schoonmaken van de Airtex naadloos behang kunt u het beste een droge doek gebruiken. Airtex is net als behang niet goed bestand tegen vocht, gebruik daarom ook geen water en schoonmaakmiddelen bij het reinigen.

Zakelijk of gewoon voor thuis

Doordat de airtex fotobehang oneindige mogelijkheden hebben is het zowel in zakelijke ruimtes als privé ruimtes uitstekend te gebruiken. Een kaal kantoor omtoveren tot een professionele ruimte die zowel strak als sfeervol aanvoelt, een ‘koude’ gang opvrolijken met mooie afbeeldingen of gewoon je favoriete foto aan de muur, Airtex fotobehang bieden jou de oplossing. Ideaal om te gebruiken in bijvoorbeeld kantoren, ziekenhuizen, restaurants en winkels. Doordat het materiaal krasvast is, gemakkelijk schoon te maken is en brandvertragend werkt, kan het heel goed in zakelijke ruimtes geplakt worden. En voor de afbeelding is er een veelheid aan foto´s mogelijk op Airtex. Wil jij je eigen fotowand maken met eigen afbeeldingen? Geen probleem! Je eigen fotowand maken kan natuurlijk ook bij ons. Neem als jij je eigen fotowand wilt maken vooral contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

Waar kan De Signers u mee helpen?

Wij realiseren bij De Signers al vanaf 2008 alles op het gebied van visuele communicatie. Heeft u behoefte aan de juiste middelen om uw naam, slogan of visie bekend te maken? Dan bent u bij De Signers zeker aan het juiste adres! Wilt u een fotowand maken? Wij beschikken over alles op het gebied van fotobehang, airtex doeken en nog veel meer. Zo kunnen wij u helpen op het gebied van:

 

Aandacht

Treed naar buiten zoals u dat precies wilt. Met klasse, stijl en veel professionaliteit. Hiermee zullen wij u van begin tot eind helpen om op te vallen in de massa.

 

Herkenbaarheid

Uw herkenbaarheid is onze uitdaging! Zorg ervoor dat het publiek uw naam nooit meer zal vergeten met het airtex doek van De Signers!

 

Uitstraling

Wek het ideale gevoel op bij de mensen wat precies bij uw bedrijf past door een fotowand te maken en de juiste boodschap uit te stralen!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming?

U kunt het formulier aan de rechterzijde van deze pagina invullen of u stuurt een mail naar info@de-signers.nl. Uiteraard bent u altijd welkom om bij ons langs te rijden en uw wensen met ons door te nemen en op papier te zetten, de koffie staat (al bijna) klaar.

Neem contact op voor vragen

[contact-form-7 404 "Not Found"]